Pondělí přineslo pokračování libereckých elektrohrátek

Liberec – 7. září
Díky pomoci party okolo Ondřeje Smetany se mohlo v pondělí pokračovat v libereckém testování elektrických motocyklů pro plochou dráhu. Čisté ruce mechaniků svědčí o tom, že nastavení motocyklu probíhá trochu jinak. Přes počáteční nervozitu se pražskému závodníkovi podařilo dostat E do závodního tempa.

 

V Liberci se pilně testují motocykly E

Test výkonu byl limitován teplotou akumulátoru, který uměl Ondřej Smetana pořádně vycucávat. Jezdilo se až do večera. Zábavné bylo, že si nikdo nestěžoval na hluk. Dnes se bude pokračovat od 17.00 zase s jinou partou, aby si elektrický stroj mohlo vyzkoušet co nejvíce zájemců.


Ondřej Smetana líčí své dojmy ze sedla E:

Ondřej Smetana si včera vyzkoušel elektrický motocykl

„Vlastně Věrouš mi volal, že vytvořil plochodrážku na elektriku, a zda bych to nechtěl zkusit. Řekl jsem si, proč ne, třeba to bude zajímavý a zajímavý to rozhodně bylo, motorka má trochu jiné chování na dráze, ale dá se na tom parádně zajezdit. A vlastně bez práce, celé odpoledne jsme ji ladili a pak už jsi jel skoro jak na klasice, moc to netáhne za ruce, takže pro hobby ježdění ideál. A myslím, že v Liberci to o tolik pomalejší nebylo.“


Foto: GRS Liberec