Václav Milík dostal na titulní stránku Karla Hermana

Česká Třebová – 23. ledna
Je to již šestnáct let, kdy na jaře vychází knížečka Česká plochodrážní ročenka. Její podoba krystalizovala v průběhu času, nicméně její základní konstanty jsou neměnné. Mezi nimi, že titulní stranu zdobí snímek úřadujícího individuálního šampióna naší země pořízený v akci během klíčového mítinku. Po dvou letech se jím stal Václav Milík. Využil nabídnuté možnosti určit barevný design obálky, jež bude pochopitelně červenožlutá, ale také vybral ústřední fotografii. V těžké konkurenci se opět prosadilo eso našeho vydavatelství Karel Herman.

 

Václav Milík měl na výběr celkem dvanáct snímků, které ve třetím finále loňského šampionátu pořídili Pavel Fišer, Mirek Horáček a Karel Herman, jež v Březolupech byli akreditováni za magazín speedwayA-Z. Nakonec vybral tu, kterou svým čtenářům prezentujeme. Jejím autorem je Karel Herman, který s lehkostí baletního sólisty tančí na hraně expozičních časů, jejichž délky by jiní označili za nemyslitelné.

„Ta je suprrr,“ vysvětluje Václav Milík důvod, proč na obálce publikace Česká plochodrážní ročenka 2020 chce sám sebe vidět zrovna v této podobě. „Zdá se mi velice agresivní. Za světlem bokem.“

Přání pardubického kapitána, který se stal domácím šampiónem již popáté, je pochopitelně splněno. A jako každý rok, na obálce s českým mistrem můžete být právě Vy. Inzerenti se jako každý rok dočkají nejen svých inzerátů v barevné části knížečky, ale také loga své firmy na titulní straně. Letos právě s Václavem Milíkem.


Ozvěte se na mail vydavatelstvi@speedwayA-Z.cz či na telefon 604 534 551 pro zjištění, že dostat se do společnosti českého plochodrážního mistra zase tak nepřekonatelný problém není.


Tento snímek bude zdobit titulní stranu připravované publikace Česká plochodrážní ročenka 2020

Foto: Karel Herman