Na český titul si Václav Milík musí počkat do října, slovenský může mít už v neděli

Žarnovica – 25. dubna
Minulé úterý se Václav Milík v Praze díky svému patnáctibodovému maximu ujal vedení v aktuální klasifikaci českého individuálního šampionátu. Zda se mu po dvou letech podaří z trůnu vystrnadit Josefa France, je stále ve hvězdách hodně vzdálené galaxie, jelikož závěrečná finálová kola nás čekají až v září, resp. v říjnu. Již tuto neděli však může být korunován za mistra Slovenska.

 

Při úterní pražské extralize se na Václava Milíka přišel podívat také Lukáš Hutla

Události nabraly rychlý spád, když vešlo ve známost, že Wroclaw pardubického kapitána nenasadí na své nedělní domácí extraligové klání proti Toruni. A Martin Búri začal jednat. Sice se plácnul přes kapsu za cesťák o trošku víc, než očekával. Nakonec se s Václavem Milíkem dohodl a on se cestou z evropského šampionátu v Goričanu zastaví v Žarnovici.

Václav Milík před čtyřmi lety svým duelem s Martinem Vaculíkem zdramatizoval ZP SNP a není vyloučeno, že v neděli oba zasednou vedle sebe na autogramiádě

Václav Milík před čtyřmi lety svedl úžasný boj o Zlatou přilbu SNP s Martinem Vaculíkem a jeho přítomností se pochopitelně zahušťuje konkurence nedělního šampionátu Slovenska.

Navíc není vyloučeno, že se před mítinkem posadí ke stolečku se slovenským esem při jeho autogramiádě. Všechno bude domluveno až na místě, jak se Pardubičan bude cítit po cestě z Goričanu.

Foto: Pavel Fišer a Martin Mesiarik