Levnější kniha může získat na hodnotě autogramem

Praha – 4. dubna
Vedle prodejní premiéry nové publikace Česká plochodrážní ročenka si při sobotní Velké ceně UNITOP na pražské Markétě bude možné pořídit také výpravnou knihu sedmdesátkrát ZLATÁ PŘILBA od Petra Dufka a Romana Apeltauera. Vedle ceny nižší o šedesát korun oproti běžné obchodní síti, mohou zájemci získat další cenný bonus v podobě autogramů trojice vítězů pardubického závodu všech závodů.

 

Oproti křtu knihy na výstavě Racing Expo v listopadu bude chybět Oldřich Klaudinger, Milan Špinka, Jiří Štancl a Tomáš Topinka však budou na Markétě zájemcům o autogram k dispozici

Nejméně svého času může pobytu u prodejního stolečku poblíž salónku Tonyho Kaspera věnovat Tomáš Topinka. Protože bude celý závod soudcovat, mihne se na autogramiádě na zhruba dvacet minut, než zmizí na zasedání jury.

Od půl druhé však bude všem fanouškům k dispozici Milan Špinka. O nějakou půlhodinku později dorazí také Jiří Štancl. Vedle nákupu knih a zisku autogramů s osobním věnováním od českých plochodrážních velikánů zbude určitě čas na pořízení snímků či přátelské klábosení.

Program sobotní autogramiády:

13:30 – 13:50 Tomáš Topinka
13:30 – 14:30 Milan Špinka
14:00 – 14:30 Jiří Štancl

Poznámka: uvedené časy jsou orientační

Foto: Karel Herman