Kostěnický Silvestr přitáhnul spoustu lidí

Kostěnice – 31. ledna
Motoklub Úhřetická Lhota se s letošní sezónou rozloučil přímo poslední den starého roku. Mezi účastníky vedle tradičních hobíků se silvestrovského tréninku zúčastnili například Vladimír Višváder, který pozdním příjezdem zůstal věrný svému zvyku, nebo Patrik Linhart, někdejší český šampión, jenž se letos s nizozemskou licencí dokonce zúčastnil Zlaté přilby v belgickém Zolderu.

Před oslavou příchodu nového roku plochá dráha v Kostěnicích!

 

Josef Novotný byl vyhlášen za nejlepšího závodníka silvestrovského tréninku

Za nejlepšího sportovce tréninku byl vybrán Josef Novotný mladší, jelikož absolvoval nejvíce tréninkových rozjížděk. Na porotce udělal dojem také jeho celkový přístup k tréninku. Jaroslav Petrák přivezl malý pitbike na svezení pro své syny, Patrik Linhart zase svého kamaráda z Litoměřic.

Na opékání bylo potřeba vlastních buřtů

Ten na společném snímku klečí za motocyklem a schovává berle, které plánuje brzy zahodit. Pak si prý pořídí plochodrážní pětistovku a na jaře si přijede do Kostěnic zatrénovat.

Během celé akce hořel táborový oheň. Ale kdo si nepřivezl své vlastní buřty, mohl jen mlsně sledovat poučené, kteří věděli, že mimo Srandamačů se na kostěnických akcích žádné občerstvení neprodává.

Foto: Michal Krejčí