Lyské výstaviště uvidí opět Kola

Lysá nad Labem – 23. října
Výstaviště v Lysé nad Labem se ve dnech 9. až 11. listopadu stane dějištěm tradičního autosalónu Kola 2018. Jeho součástí se stane již jednadvacátý ročník výstavy Rychlá kola. V něm si přijdou na své příznivci motoristického sportu a tradičně neostrouhají ani plochodrážní fandové, pro něž bude zajímavá především sobota 9. listopadu.

 

Rychlá kola nabízí průřez českým motoristickým sportem

K vidění budou zajímavé automobily a motocykly. Svou expozici bude mít opět pražská Markéta i Shupa. Návštěvníky čekají autogramiády, kde bude mít své zastoupení rovněž plochá dráha. Na vnější ploše se budou organizovat tradiční jízdní ukázky, kde své umění předvedou čeští kolibříci, tolik úspěšní v letošním evropském a světovém poháru. Nejatraktivnější program v tomto směru přinese tradičně sobota.

Výstava je provázena rovněž besedami a autogramiádami se závodníky

Třešničkou na dortu se stane výstava prací Václava Zapadlíka, jehož malby a kresby není třeba motoristické veřejnosti představovat, a který tento svět opustil koncem letošního srpna. Slavností vernisáž proběhne v pátek v 10:15 a uvádět ji bude česká veteránská kapacita Jan Králík.

Atraktivní jízdní ukázky předvou plochodrážníci rovněž letos

Foto: Karel Herman a Eva Palánová