Dnešní vítěz nemůže dát double při Tomíčkově memoriálu

Praha – 30. září
Jason Doyle po dnešním triumfu při sedmdesáté Zlaté přilbě města Pardubice nebude ve svém vítězném tažení po České republice pokračovat zítra během Memoriálu Luboše Tomíčka, protože musí posílit svůj Somerset v nejvyšší britské lize na jeho výjezdu do Poolu. Startovní číslo jedna pražského závodu, jenž oslaví své abrahámoviny, poveze Chris Holder. Nad patnáctkou se však stále vznáší otazník. A nejen nad ní.

 

Pražští pořadatelé musí čekat i na informace o stavu Václava Milíka, který dnes v Pardubicích dojel třetí za Martinem Vaculíkem a vítězným Jasonem Doylem

Pavel Ondrašík původně počítal se Sebastianem Ulamkem, který se mu však ozval se zprávou o svém zranění z pouťáku v Krakově.

Sportovní šéf pražské Markéty bude muset počkat také na zprávy od Václava Milíka a Nickiho Pedersena ohledně jejich zdravotního stavu po kolizi v semifinále Zlaté přilby města Pardubice.

„Asi budu trávit celý večer na e-mailu,“ plánuje Pavel Ondrašík svůj program na nejbližší hodiny. Každopádně mladí pražští senioři Ondřej Smetana, Michal Škurla a Zdeněk Holub by měli zůstat v pohotovosti.

Jason Doyle zítra v Praze startovat nemůže

Foto: Karel Herman