Nová publikace Česká plochodrážní ročenka 2018 debutuje při Prague Open

Česká Třebová – 6. dubna
Dnes dopoledne zastavila před sídlem vydavatelství Antonín Škach – Angličtina v České Třebové dodávka, z jejíchž útrob jsme vyložili banánové krabice plné výtisků nové knížečky Česká plochodrážní ročenka 2018. České plochodrážní jaro tím pádem již počtrnácté v řadě začíná rovněž prodejem publikace, která detailně mapuje dění na našich oválech za poslední sezónu.

 

Ke čtenářům se v přímém prodeji dostane poprvé během zítřejšího Prague Open. Ještě předtím bude k mání i na malé Markétě, kde bude představovat jednu z cen pro všechny startující v úvodním díle mistrovství republiky stopětadvacítek na malých drahách. S největší pravděpodobností bude dostupná i slovenským fanouškům v neděli v Žarnovici.

Česká plochodrážní ročenka 2018 není dražší než její starší sestřičky. Díky štědré podpoře firem, jejichž loga doprovodila snímek Josefa France na titulní straně, stojí knížečka i letos Kč 125,-. V příštím týdnu ji na základě objednávek začneme distribuovat rovněž poštou, kdy však budeme účtovat Kč 60,- za poštovné a balné.

Knížky prozatím dychtivě čekají, aby se vydaly za svými čtenáři

Foto: Mirek Horáček a Eva Palánová

Stoleček s knihami zítra najdete poblíž salónku Tonyho Kaspera