Do Liberce se v sobotu vydejte už o dvě hodiny dříve

Liberec – 17. září
Sobotní vyvrcholení šampionátu tříčlenných družstev v Liberci začne už ve čtrnáct hodin, tedy o dvě hodiny dříve oproti původnímu plánu. Důvodem je, že diváci uvidí hned tři závody. Vedle druhé české kolektivní soutěže, které místo suplování zaniklé první ligy zdařile konkuruje administrativními zásahy postižené extralize, budou na programu také mistrovské stopětadvacítky a už pátý ročním Memoriálu Josefa Leifra. Petr Leifr, syn funkcionáře, na jehož počest se mítink koná, a jedna z osobností party HBS & Vrates Fans prozradil magazínu speedwayA-Z podrobnosti.

„Martin Gavenda, Jan Jaroš, Pavel Pučko, Martin Málek, Michael Hádek a Jaroslav Petrák jsou na sto procent potvrzeni,“ informoval Petr Leifr o startovní listině klání, které se stejně jako ve svých předchozích ročnících bude skládat ze dvou semifinálových jízd, malého finále a finále.

A co zbývající dva závodníci? „Budeme o nich jednat na místě,“ odpověděl Petr Leifr, přičemž nevyloučil, že se fanouškovský podnik dočká mezinárodního aranžmá. „Ta dvě místa si necháváme otevřená.“

Stejně jako v předešlých sezónách bude i pátý ročník Memoriálu Josefa Leifra mít důstojnou podobu. Závodníci pojedou ve speciálních vestách a mohou se těšit na krásné trofeje i štědré finanční ohodnocení.