Ve třetím kole soutěže o SGP je odměna vskutku královská

Praha – 2. července
Už jen pouhopouhý měsíc zbývá do Grand Prix České republiky, která na pražskou Markétu už podvanácté přivede světovou plochodrážní elitu. A to znamená, že právě startuje třetí a poslední kolo soutěže AK Markéta Praha a magazínu speedwayA-Z. Vítěz si tentokrát odnese skutečně královskou odměnu – lístky k sezení na hlavní tribunu do sektoru C. A protože ani pohádkový Jiřík nedostal svou Zlatovlásku zadarmo, zadání otázky odpovídá hodnotě výhry.

Soutěžní otázka:
Když se jela Grand Prix České republiky poprvé, žádný český závodník nebyl stálým účastníkem seriálu, ale jeden domácí borec se představil na divokou kartu. Naše otázky zní, kdo to byl, jak skončil ve své první jízdě a navíc, který datum byl na kalendáři, když se na Markétě konala první česká velká cena.

Pravidla:
Své tipy včetně adresy a telefonního čísla zasílejte od této chvíle na e-mailovou adresu vydavatelstvi@speedwayA-Z.cz.

Na odpovědi máte čas od této chvíle až do 14. července, kdy přesně ve 23:59 proběhne uzávěrka vašich odpovědí. Losování šastného výherce se bude konat hned druhý den během závodu seriálu stopětadvacítek Markéta Cup. Jméno vítěze bude bezprostředně ohlášeno a vyjde také na stránkách magazínu speedwayA-Z.

Z účasti na soutěži jsou vyloučeni redaktoři a spolupracovníci magazínu speedwayA-Z, zaměstnanci firmy Antonín Škach – Angličtina v České Třebové a členové AK Markéta Praha.