Ve druhém kole soutěže se hraje o vstupenky k sezení

Praha – 2. června
Kateřina Horáčková vyhrála v prvním kole soutěže AK Markéta Praha a magazínu speedwayA-Z a půjde se zadarmo podívat na pražskou Grand Prix. Zatímco ona a její doprovod budou stát, vy můžete sedět! Dnes nás od plochodrážního svátku dělí přesně dva měsíce a druhé kolo soutěže o vstupenky startuje právě nyní. Jeho výherce, který bude vylosován při juniorském šampionátu v Praze 10. června, získá dvě vstupenky do sektoru C1.

Soutěžní otázka:
Lukáš Dryml dokázal v seriálu Grand Prix to, co žádný jiný Čech. Celkem čtyřikrát vystoupil na stupně vítězů, nicméně ani jednou v Praze. Naše druhá otázka proto zní, který český závodník dosáhl nejlepšího výsledku v Grand Prix České republiky, o jaké místo šlo, a v kterém roce se tak stalo.

Pravidla:
Své tipy včetně adresy a telefonního čísla zasílejte od této chvíle na e-mailovou adresu vydavatelstvi@speedwayA-Z.cz.

Na odpovědi máte čas od této chvíle až do 9. června, kdy přesně ve 23:59 proběhne uzávěrka vašich odpovědí. Losování šastného výherce se bude konat hned druhý den během prvního finále mistrovství republiky jednotlivců na pražské Markétě. Jméno vítěze bude bezprostředně ohlášeno místním rozhlasem a vyjde také na stránkách magazínu speedwayA-Z.

Z účasti na soutěži jsou vyloučeni redaktoři a spolupracovníci magazínu speedwayA-Z, zaměstnanci firmy Antonín Škach – Angličtina v České Třebové a členové AK Markéta Praha.