Mariánské Lázně startují propagační kampaň

Praha – 27. února
Jedním z nejvýznamnějších motoristických podniků, který v letošním roce zavítá na naše území, bude bezesporu úvodní podnik seriálu finále mistrovství světa na dlouhé ploché dráze. Závod takové kvality viděla Česká republika naposledy před deseti lety. Představitelé AMK Mariánské Lázně, kteří se této pořadatelské výzvy chopili, si dali po úspěchu loňského kvalifikačního závodu MS za cíl dostat závody na dlouhé dráze zpět do širokého povědomí diváků a do popředí zájmu médií.

Letošní závod přivede na start osmnáct nejlepších jezdců světa, mezi nimi se určitě budou chtít prosadit i naši nejlepší závodníci Richard Wolff, Pavel Ondrašík a Zdeněk Schneiderwind. Podpořit své reprezentanty v Mariánských Lázních přijede nepochybně početná skupina fanoušků z Německa.

Stejnou podporu by si určitě zasloužili i naši jezdci, proto se právě rozjíždí rozsáhlá reklamní kampaň, která odstartuje ve dnech 5. – 9. března na pražském výstavišti v Holešovicích v rámci největší motocyklové výstavy u nás MOTOCYKL 2008.

Na své si přijdou i v Plzni, kde reklamní kampaň pokračuje ve dnech 28. – 30. března na výstavě Motosalon Plzeň v kulturním domě DK Invest.

Foto: Jiří Bayer