Kostěnice mají za sebou soustředění

Úhřetická Lhota – 4. července
Druhý letošní Srandamač je v Kostěnicích naplánovaný na předposlední červencovou neděli. Ještě před ním však oba oválky ožily v sobotu při soustředění. Účastnilo se ho dohromady deset závodníků. Flat trackerů bylo šest, plochodrážníci dva a dva závodníci reprezentovali rovněž juniorský potěr.

 

Závodníci flattracku dorazili v zastoupení Aleš Duben, Jan Tůma, Michal Hloušek, Leon Krtička, Jiří Kraus a Aleš Plecháč. Plochodrážníky reprezentovali Michal Krejčí a Dan Macl, protože Martin Lehký si doposud nevyléčil levý kotník z tréninkového pádu před čtrnácti dny. A tak se na plochodrážním svezl jeho syn Martin. Rovněž juniorský potěr měl dva závodníky, a sice Jiřího Lehkého a Denisu Maclovou.

Vyzkoušet si plochodrážní pětistovku Dana Macla neodolal ani kostěnický startmaršál Jan Poříz, který ze své nové zkušenosti nešetřil nadšením. Všichni účastníci soustředění byli hodnoceni a na konec bylo vyhlášeno pořadí.

„Nejlepším jezdcem na soustředění byl fletrekář Leon Krtička přezdívaný Drtička,“ říká Dan Macl, prezident Motoklubu Úhřetická Lhota, který svou pečlivostí rozhodně nezapře svou minulost poručíka naší armády. „Byl velice aktivní, iniciativní a v přístupu k plnění tréninkových úkolů během soustředění byl výtečný. Dostal za to od klubu pohár. Druhé místo patří Jiřímu Krausovi a třetí obsadil Aleš Plecháč.“

 

Pořadí závodníků při soustředění v Kostěnicích 1. července:

1. Leon Krtička, 2. Jiří Kraus, 3. Aleš Plecháč, 4. Michal Hloušek, 5. Jan Tůma, 6. Aleš Duben, 7. Dan Macl, 8. Michal Krejčí, 9. Martin Lehký, 10. Denisa Maclová

Leon Krtička byl vyhlášen nejlepším jezdcem sobotního soustředění
Leon Krtička byl vyhlášen nejlepším jezdcem sobotního soustředění

Foto: Motoklub Úhřetická Lhota