Houdkovická výstava láká také plochodrážní fanoušky i samotné závodníky

Houdkovice – 22. června
Dostat na přírodní areál hřiště v Houdkovicích na Rychnovsku co největší počet závodních speciálů ze všech odvětví motoristického sportu, je jen jedna z filozofií výstavy, který na první z dvojice červencových svátků pořádají místní hasiči v těsné spolupráci s JCH rallye teamem. Záměrem organizátorů je také ukázat vystavené exponáty v akci, což je lákavé také pro plochodrážní fanoušky, ale i samotné závodníky.

 

Sindy Weber se objeví v Houdkovicích
Sindy Weber se objeví v Houdkovicích

Jiří Chalupný jezdí automobilové soutěže a včera se svým bývalým spolujezdcem Pavlem Jiroudem navštívil vyvrcholení české juniorky v Pardubicích. Součástí akce totiž budou rovněž ukázkové jízdy plochodážníků, pro něž příští týden vznikne improvizovaný ovál.

Stoh reklamních letáčků v depu mizel z rukou obou mužů se stejnou rychlostí jako humanitární balíčky ve vyhladovělém Somálsku. Odezvy ze strany závodníků na sebe nenechaly dlouhou čekat a již dnes svou účast potvrdila Sindy Weber.

Jednání s dalšími závodníky z ploché dráhy či flat tracku se stále vedou, což ovšem nebrání dalším zájemcům navštívit stránky JCH rallye teamu a kontaktovat se ohledně možnosti své prezentace.

 


Výstava závodních speciálů se koná na hřišti v Houdkovicích ve sváteční středu 5. července. Pestrý program startuje již úderem deváté ranní a tvrdá až do osmnácté hodiny. Proběhne také autogramiáda slavných osobností, na níž nebude scházet ani fenomenální Jiří Štancl. Komu se ještě nebude chtít domů, může si večer zařádit na taneční zábavě.


 

9

Foto: Karel Herman