Možná přijde i muž z titulní strany

Slaný – 10. května
Sobotní Memoriál Antonína Vildeho ve Slaném bude s největší pravděpodobností poslední možností, jak si v přímém prodeji do své knihovničky pořídit novou publikaci Česká plochodrážní ročenka 2017, která se blíží svému vyprodání. Úchvatné snímky z aparátů Pavla Fišera, Mirka Horáčka, Karla Hermana a Martina Mesiarika přímo vybízejí nabídnout je závodníkům k podpisu. Ve Slaném bývá tradičně po závodech otevřené depo a možná v něm bude i Václav Milík, jehož fotografie zdobí titulní stranu knížečky.

 

Předevčírem v Plzni soupeři, v sobotu ve Slaném možní kolegové - Ondřej Smetana (modrá) a Zdeněk Simota (bílá)
Předevčírem v Plzni soupeři, v sobotu ve Slaném možní kolegové – Ondřej Smetana (modrá) a Zdeněk Simota (bílá)

Radek Fanta jménem fanouškovského uskupení HBC@Vrates oslovil Václava Milíka již v Plzni. Český šampión však měl naspěch, aby se stačil přesunout do Švédska vstříc svému debutu v tamní lize. Padla možnost, že by ve Slaném vytvořil dvojici spolu se Zdeňkem Simotou.

Účast pardubického esa nebyla zatím potvrzena, ovšem Zdeněk Simota by měl dorazit s pravděpodobností hraničící takřka s jistotou, byť jeho parťák není jistý. Další okolnosti ponechávají konečné řešení startovní listiny stále otevřené.

Václav Milík by se bezesporu stal ozdobou sobotního podniku
Václav Milík by se bezesporu stal ozdobou sobotního podniku

Bez kolegy je zatím Ondřej Smetana. Pakliže neklapne Václav Milík, byl by řešením právě Václav Milík. Možností je také Piotr Dziatkowiak. Ten měl účinkovat po boku Petra Babičky, který ale nemá zatím vyřízenou licenci. Vyloučeno není ani spojení Ondřeje Smetany s Filipem Hájkem.

Definitivní řešení rébusu startovní listiny by mohl přinést již dnešní večer. A pokud se týká publikace Česká plochodrážní ročenka 2017, je stále možné zaslat na objednávku i poštou.

Foto: Mirek Horáček