Žarnovica doplnila extraligovou mozaiku

Žarnovica – 15. prosince
Vzhledem ke skutečnosti, že se Speedway Club Žarnovica  ve svém extraligovém týmu bude opírat především o osobu Martina Vaculíka, musel termíny ve svém prvním extraligovém ročníku sladit s polskou extraligou. Navíc je pro slovenského pořadatele rozhodující neděle, protože se nechtěl pouště do rizika přízně diváků se závodem o všedním dnu. A tak se v českém termínovém kalendáře dočkáme termínové kolize dvou velkých závodů.

 

Poprvé bude extraliga v Žarnovici 14. května, podruhé 18. června. V ten den se sice v Polsku pojede extraliga, ale bez účasti Martina Vaculíka a Václava Milíka. V sobotu předtím v Žarnovici uspořádají první ligu, jenže stejný víkend bude v Plzni patřit evropskému poháru dvěstěpadesátek.

České ligové závody v Žarnovici:

14.5. extraliga
17.6. 1.liga
18.6. extraliga
Martin Vaculík bude jezdeckou oporou Žarnovice v extralize
Martin Vaculík bude jezdeckou oporou Žarnovice v extralize

Foto: Mirek Horáček

2 komentáře u „Žarnovica doplnila extraligovou mozaiku“

  1. Stále se zde řeší jak bude vypadat extraliga. Ví se už něco i o podobě 1. ligy, např. kdo ji pojede ? Tady z toho článku vyplývá že Žarnovice pojedou extraligu i 1. ligu, kdo bude další v 1. lize ?

    1. Přiznám se, že mám trošku sklony k sarkasmu, když se zeptám, v čem Vám není první liga 2017 jasná. Zveřejnili jsme dvě verze kalendáře s mitinky v Praze, Zarnovici, Svitavách a Divišove. Psali jsme také o spolupráci Slaného a Divišova. Takže co by se nemělo vědět? 🙂

Komentáře nejsou povoleny.