Mšeno začíná středeční závod podvečerním tréninkem

Mšeno – 26. června
Mšenské postavení v extraligové tabulce není po třech kolech nikterak optimální. Středočeský tým se zítra bude muset navíc obejít bez cizinců, kteří letos jeho vestu oblékli. Marcin Piekarski a László Szatmári laborují se zraněními klíční kosti. Norbert Kosciuch nezaručil, že by se vrátil včas ze Švédska. To je ostatně problém i Slaného a Plzně, které musí oželet Sebastiana Ulamka, resp. Grzegorze Walaska.

Antonín Kasper se dohodl na startu Roberta Kasprzaka, zatímco jméno druhého mšenského cizince nebylo ještě oznámeno. Domácí závodníci se sejdou dnes v sedmnáct hodin na stadiónu ve Mšeně, aby si zatrénovali před zítřejším kláním.

Po kratší přestávce se sveze Jakub Hejral, který zároveň chce doladit svůj GM. Kromě něj pozval mšenský kouč také Dominika Jecha a Vladimíra Višvádera, jehož ve středu čeká extraligový comeback ve mšenských barvách.

S ním přijede Matyáš Hlaváček, který se po svém zranění z června 2005 už do sedla plochodrážního motocyklu převážně z finančních důvodů nevrátil. Nyní ho však evidentně svrbí ruce. A ani Antonín Kasper nezastírá, že by se mu šikovný junior náramně hodil.