Slaný víří stojaté extraligové vody

Pardubice – 3. října
Renesance extraligových čtyřutkání ochudila vyšší českou soutěž o atraktivní zahraniční posily a většina sestav se dá předem předpokládat. Strategie většiny manažerů se vesměs v průběhu roku liší v zásadě jen drobnými detaily. Výjimkou středečního utkání v Pardubicích je Milan Mach. Slánský kouč dokonce v boji o stříbro opustil filozofii čtyřčlenného týmu. Posílil Adrianem Miedzinskim na pětce a od domácích si vypůjčil Jaroslava Petráka. Poslední mítink nezapomenutelného Aleše Drymla je mimořádný nejen tím, že sestavy jsou známé již od dnešní jedenácté hodiny dopolední, ale také lehkou úpravou časového harmonogramu s tréninkem již od sedmnácti. Pořadatelé totiž chtějí dopřát divákům prožít nadstandardně rozlučku svého kapitána.

 

Aleš Dryml bude mít vskutku natřískaný den. Čeká jej autogramiáda, poděkování po jeho poslední jízdě, které se bude opakovat také na stupních vítězů. A protože po závodech bude otevřené depo přímo z hlediště, bude dozajista v obležení svých příznivců.

Oficiálně nahlášené sestavy:

ZP Pardubice: 1 Aleš Dryml, 2 Josef Novák, 3 Tomáš Suchánek, 4 Hynek Štichauer, 5 Václav Milík
AK Markéta Praha: 1 Josef Franc, 2 Zdeněk Holub, 3 Michal Škurla, 4 Ondřej Smetana, 5 Matěj Kůs
AK 3ton Slaný: 1 Eduard Krčmář, 2 Milen Manev (BG – ACCR), 3 Jaroslav Petrák (Pardubice), 4 Michal Dudek, 5 Adrian Miedzinski (PL)
BP Team: 1 Martin Gavenda, 2 Martin Málek, 3 Patrik Mikel, 4 Radek Podhadský, 5 Zdeněk Simota
Aleš Dryml - na snímku na čele před Piotrem Dziatkowiakem, Martinem Málkem a Matějem Kůsem (zleva) - pojede pozítří poslední závod své kariéry
Aleš Dryml – na snímku na čele před Piotrem Dziatkowiakem, Martinem Málkem a Matějem Kůsem (zleva) – pojede pozítří poslední závod své kariéry

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon EOS D Mark IV)