Shupa podpoří akademii Jiřího Štancla

Tento týden to začne, pětinásobný vítěz Zlaté přilby a mnohonásobný
mistr republiky Jiří Štancl otevře v neděli 10. dubna první díl své plochodrážní akademie. Technické zajištění tréninků se rozhodl podpořit český výrobce dětských a juniorských plochodrážních motocyklů Shupa.

Jiří Štancl v dílně Shupy
Jiří Štancl v dílně Shupy

Motocykly si budou moci vyzkoušet všichni zájemci, a to jak příchozí,
tak i aktivní závodníci. Pro akademii Shupa připravila dva motocykly na malých kolech. Motocykl s označením podvozku 125 B ( červeno-modro-bílý- BASIC ) je vybaven nejmenším podvozkem, který dokáže Shupa vyrobit. Druhý motocykl se středním podvozkem 125 M ( modrobílý – Middle ) je pro již trochu odrostlejší borce.

Motor v malém podvozku je v základním provedení a motor ve středním podvozku je výkonnější verze. Obrysy spolupráce byly dohodnuty při několika návštěvách Jiřího Štancla v dílně Shupy.

Probíraly se jak organizační detaily celé akce, tak i technické připomínky, které si technici Shupy rádi poslechli od našeho nejlepšího závodníka a oba motocykly tak upravili. Včera si všichni účastníci plácnutím ruky potvrdili spolupráci a doladili poslední maličkosti na blížící se nedělní akademii.

Shupa se stala partnerem Štancl Speedway Academy
Shupa se stala partnerem Štancl Speedway Academy

Těšíme se společně s Jirkou Štanclem na všechny mladé zájemce o plochou dráhu a přejeme jim hodně úspěchů. Třeba někdy v budoucnu se přiblíží výsledkům, jakých dosáhl jejich
trenér Jiří Štancl.

Víme samozřejmě, že akademie může fungovat také hlavně díky aktivnímu přístupu a zájmu slánského plochodrážního klubu. Takže také jim tedy patří dík a přání aby se vše dařilo a akademie měla úspěch.

Jaroslav Šůs, Jiří Štancl a Jiří Benda se včera dohodli na spolupráci
Jaroslav Šůs, Jiří Štancl a Jiří Benda se včera dohodli na spolupráci

Foto: Shupa