Mšeňáci budou před ligou trénovat dnes na Markétě

Praha – 20. dubna
Mšeno nastupuje do letošní první ligy s odhodláním dostat se do baráže, která by jej mohla v říjnu dovést až do extraligy 2007. Nicméně vedle smolného vyřazení Jana Jaroše postihla tým před nedělní březolupskou ouverturou další pohroma. Na mšenské dráze se nedá trénovat. Kouč Antonín Kasper starší proto operativně zorganizoval trénink v Praze.

Původní záměr Antonína Kaspera byl samozřejmě trénovat ve Mšeně. A dokonce na to chtěl rozsvítit světla. Nicméně příprava oválu se Mšeňákům trošku vymkla z rukou a na změklém podkladu je bahno a koleje. Věroslav Kollert, Jakub Hejral a Karel Průša se proto svezou dnes odpoledne na Markétě.

Vedle této trojice se do nedělní sestavy Mšena dostanou ještě Filip Šitera a Adrian Rymel. Ten na základě výkonů ve včerejší národní kvalifikaci dostal přednost před Richardem Wolffem.

Sestavy ostatních klubů nejsou prozatím zkompletovány. Zdeněk Schneiderwind určí pražskou pětici po dnešním tréninku. Situaci Lubomíra Vozára a Františka Kaliny prozatím komplikuje termínová kolize s polskou ligou.

Magazín speedwayA-Z však bude situaci průběžně monitorovat a dnes o půlnoci vydá obvyklý informační balíček na cestu.

Ilustrační foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon D Mark II)