Václav Milík vybral Karla Hermana

Česká Třebová – 13. února
Vybrat snímek a grafický design titulní strany publikace Česká plochodrážní ročenka je výsadou mistra republiky jednotlivců. Václav Milík opět využil svého práva a tak naše nejnovější publikace bude opět žlutočervená. Ačkoliv práce na ní teprve probíhají a hotová bude až zjara, fotografii, která ji bude zdobit, si můžete prohlédnout již dnes. A přemýšlet, jak by se vaše logo vyjímalo v její společnosti.

 

Vítězný snímek Karla Hermana | foto Václav Milík

V Březolupech, kde Václav Milík loni v září vyhrál svůj osmý titul individuálního českého šampióna, měl magazín speedwayA-Z dva fotografy. Pavel Fišer a Karel Herman mu připravili na prahu sezóny velkou výzvu.

Vybrat z jejich jedenácti snímků nebylo snadné. Líbily se mu všechny a na jednu ukázal až po delším přemýšlení. Na otázku, proč právě tato, přišla humorná odpověď. Protože je na ní on.

Ať tak či onak, Česká plochodrážní ročenka 2024 bude mít na své titulní stránce Karla Hermana, který střídá Kirila Ianatchkova. Spolu s nimi tam již podvacáté budou loga partnerů a inzerentů. Pakliže chcete být s nimi, stačí nás kontaktovat do konce února.