Zeptejte se: Petra Vandírka

Praha – 1. listopadu
Je posledním z gardy velikánů osmdesátých let, jehož doposud můžeme vídat na českých oválech. I když několikrát hovořil o konci své kariéry, přesto jsme jej na jaře vždycky zastihli opět v sedle. A to přitom nebýt zranění, mohl řady soupeřů rozšířit také jeho syn Adam. Přesto jméno Petr Vandírek představuje pro řadu soupeřů stále velkou hrozbu. O tom, co dvaačtyřicetiletého plzeňského rutinéra žene do dalších závodů se dozvíme v exkluzivním rozhovoru, který magazínu speedwayA-Z přislíbil na sobotu 13. listopadu. Jeho podobu mají možnost jednoduchým způsobem ovlivnit také naši čtenáři.

„Ještě neskončila tahle,“ odpověděl Petr Vandírek na otázku magazínu speedwayA-Z na své plány ohledně sezóny 2005. „Pátého prosince mám poslední závody ve Stralsundu. Jinak nevím, už jsem starej. Ale znáš mě…“

Příští sobotu přijdou samozřejmě na přetřes ještě další témata. Vždy aktivní kariéra trvající více než čtvrtstoletí sama o sobě může vydat na knížku silnou jako pražský telefonní seznam. Chcete-li Petru Vandírkovi položit jakoukoliv otázku, stačí jí vložit formou komentáře do tohoto článku. Uzávěrka vašich dotazů je v pátek 12. listopadu ve 12:00.

Foto: Antonín Škach (na materiálu Fujifilm dodaném redakci firmou Ultralab a syn Praha www.ultralab.cz)