Rekordy lze lámat i s Václavem Milíkem

Česká Třebová – 1. února
I když je teprve ve třech čtvrtinách na své cestě za překonáním dvanácti domácích titulů nepřekonatelného Jiřího Štancla, jeden primát má již nyní. Nikdo nebyl na titulní straně publikace Česká plochodrážní ročenka tolikrát jako on. Na jaře bude tradiční publikaci zdobit akční snímek Václava Milíka již poosmé. Vybere jej sám coby český šampión, ale doprovodit jej tam můžete rovněž vy.

 

Nominační kritérium pro titulní snímek je jednoduché. Musí zachycovat aktuální mistra republiky jednotlivců během mítinku, kdy zlato získal. V klíčovém podniku v Březolupech měl magazín speedwayA-Z akreditované dva fotografy, Pavla Fišera a Karla Hermana.

Jejich fotografie dostane Václav Milík do e-mailu, aby vybral jednu, kterou bude mít jubilejní dvacátá Česká plochodrážní ročenka na své titulní straně. Na exkluzivní místo se spolu s českým mistrem můžete dostat rovněž vy.

Všichni inzerující v barevné části publikace totiž tradičně budou mít své logo rovněž na titulní straně. Bližší detaily vám samozřejmě sdělíme telefonicky či e-mailem. První uzávěrka je plánována na poslední únorový den.

Václav Milík slaví v Březolupech svůj osmý titul, ale na obálce Ročenky bude jeho záběr z akce | foto Karel Herman