První liga míří na Moravu

Kopřivnice – 8. září
Předposlední kolo české první ligy je na pořadu nedělního odpoledne v Kopřivnici. Na hrotu tabulky se hřeje Krško, ovšem Praha, Kopřivnice a Žarnovica jsou za ním seřazeny s pravidelným odstupem jednoho bodu. A bez teoretické šance na některý z celkových vavřínů ostatně nejsou ani Pardubice, které prozatím končily vždy poslední.


Tipujte:

Kdo vyhraje první ligu v Kopřivnici?

View Results

Loading ... Loading ...

Nahlášené sestavy jsou v zásadě tradiční. Kopřivnice neskrývá velké ambice. S Janem Mackem, Josefem Francem, Hynkem Štichauerem a náhradníkem Radkem Bambuchem by stejně ani nemohla.

Žarnovica kontruje Jakubem Valkovičem, Sebastianem Kösslerem, Eduardem Krčmářem a Brunem Belanem. Pardubice kombinují mládí a zkušenost. Na nástup v jejich vestách přijdou Jan Jeníček, Jaroslav Petrák a Jan Hlačina. Bez náhradníka bude rovněž Krško, které nahlásilo Nicka Škorju, Anže Grmeka a Luku Omerzela.

Se svou sestavou imprimovala Praha. K triu Petr Chlupáč, Daniel Klíma a Jaroslav Vaníček, jež dominovalo včerejší juniorce, nominovala původně Adama Bubbu Bednáře. Jenže ten je po pádech v Plzni a v Praze potlučený a jeho motocykly jsou na tom ještě hůře. Do Kopřivnice proto zamíří Vojtěch Šachl.

Oficiálně nahlášené sestavy nedělní první ligy v Kopřivnici:

SPT Profil Team Kopřivnice: 1 Jan Macek, 2 Josef Franc, 3 Hynek Štichauer, 16 Radek Bambuch
SC Žarnovica: 4 Jakub Valkovič, 5 Sebastian Kössler, 6 Eduard Krčmář, 17 Bruno Belan
ZP Pardubice: 7 Jan Jeníček, 8 Jaroslav Petrák, 9 Jan Hlačina
Markéta Praha: 10 Petr Chlupáč, 11 Daniel Klíma, 12 Jaroslav Vaníček, 19 Vojtěch Šachl
AMD Krško: 13 Nick Škorja, 14 Anže Grmek, 15 Luka Omerzel
Sestava Josef Franc, Radek Bambuch, Hynek Štichauer a Jan Macek v Praze vyhrála | foto Karel Herman