Knížky se rozloučí s plnou parádou

Česká Třebová – 17. června
Předminulý čtvrtek jsme v Pardubicích viděli extraligu, jakou naše historie nezažila. Nikdy se totiž nestalo, aby se všechny čtyři týmy vměstnaly na rozdíl pouhopouhých dvou bodů. Ve středu naše vyšší soutěž pokračuje ve Slaném. Zdali uvidíme opět takový vyrovnaný závod, je prozatím v plochodrážních hvězdách. Diváci si však určitě vychutnají podívanou, jež v extralize také není běžná, a sice autogramiádu Jiřího Štancla a Milana Špinky, která doprovodí letos poslední přímý prodej knih s plochodrážní tematikou.

 

Pardubický extraligový tým při autogramiádě v Pardubicích

Banánové krabice, které se báječně hodí na dopravu knížek z tiskárny, se již mohly přesvědčit, zda pro obalový materiál existuje život i po recyklaci. Nejsou totiž potřeba ani na přepravu publikace Česká plochodrážní ročenka 2018, ani výpravnou knihu sedmdesátkrát ZLATÁ PŘILBA.

Ročenek nám zbylo posledních osm, zlatopřilbových publikací ještě o dvě méně. Přesto jsme se rozhodli jít ještě jednou do přímého prodeje právě při středeční extralize. Zájemci o knihy by rozhodně s nákupem již neměli váhat. Jiří Hájek, velká postava české motoristické žurnalistiky, sice přiveze další kousky knihy sedmdesátkrát ZLATÁ PŘILBA, avšak ročenek již více nemáme a stoleček na závodech budeme mít až zase zjara.

Divákům byl k dispozici i kompletní Dryml Team

I ve Slaném bude šance ozdobit knihy postavami plochodrážních celebrit. Sice neklapla autogramiáda slánského extraligového týmu, nicméně všem zájemcům se budou podepisovat Jiří Štancl a Milan Špinka. Na prodejním místě se objeví okolo půl šesté.

Foto: Eva Palánová

1 komentář u „Knížky se rozloučí s plnou parádou“

Komentáře nejsou povoleny.