Nejlepší motocyklový jezdec 2008 může být i dle fanoušků

Praha – 27. února
Internetový portál o motocyklových závodech Moto-Racing.cz vyhlašuje zcela novou anketu o nejlepšího motocyklového závodníka České republiky v roce 2008. Nyní je tedy pouze na fanoušcích, abyste si vybrali svého jezdce, o kterém si myslí, že byl v roce 2008 nejvýraznější postavou českého motocyklového závodění. Pořadatelé ví, že hledat pouze jednoho nejlepšího z mnoha motocyklových disciplín, je velmi složité, zvláště pak vzhledem k porovnávání jednotlivých výsledků. I přesto věří, že každý z nás fanoušků tohoto sportu si dokáže udělat ve své představě určitý stupeň hodnot a dle něho i nakonec dospět ke jménům, které dle jeho uvážení byly v roce 2008 tím nejvýraznějším patníkem motocyklového sportu v České republice.

Pravidla soutěže jsou proto velmi jednoduchá. Vyberte 5 jmen závodníků z jakékoliv motocyklové disciplíny, tedy disciplíny, která je vedena pod FMS (Federace motocyklového sportu) Autoklubu ČR. Těchto dle Vás pět nejlepších závodníků ČR za rok 2008 seřaďte od dle Vás nejlepšího a jména následně zašlete na email: info@moto-racing.cz.

Jména dostanou body dle klíče 6 – 4 – 3 – 2 – 1. Jezdec, který na konci vymezené doby pro hlasování získá nejvíce bodů, bude vyhlášený jako „Nejvýraznější motocyklový závodník roku 2008 dle fanoušků a čtenářů motocyklového portálu www.moto-racing.cz“.

Celá anketa bude probíhat od 19. února 2009 do 31. března 2009. Poté bude přijímání vašich výsledků ukončeno, vše sečteno a konečné pořadí prezentováno vám, fanouškům motocyklového sportu. Postava motocyklového sportu, která získá nejvíce bodů, obdrží v první polovině letošního roku cenu. Předání této trofeje, která bude pro vítěze zhotovená v některé z českých firem, bude samozřejmě prezentováno na Moto-Racing.cz, a to včetně fotodokumentace z předávání.

Ze všech došlých emailu budou vylosováni tři výherci, kteří obdrží nástěnný kalendář Grand Prix 2009 od agentury MPA Foto.

Organizátoři prosí, abyste ve svých emailech důkladně označili pořadí vámi vybraných závodníků, aby bylo zajištěno zcela jasné určení nejlepšího jezdce. Anketa je zcela anonymní, ovšem pokud chcete být zařazení do slosování o nástěnné kalendáře, musíte do emailu napsat také svou poštovní adresu, kam bude v případě vylosování odeslaná výhra. Z každé emailové adresy bude do ankety zařazen pouze jeden tip, a to ten první. Neposílejte tedy Vaše emaily opakovaně, na opětovné zasílání ze stejných emailových adres nebude brán zřetel.