Třebusice se nenechaly rozhodit vyfouknutým Matoušem Kameníkem

Třebusice – 7. května
Minulá sezóna byla pro fanoušky z Třebusic semknuté okolo postavy Vladimíra Vopata nesmírně úspěšné. Daniel Klíma a Adam Bubba Bednář dostali SC INTERTEAM na nejvyšší stupínek pódia Memoriálu Antonína Vildeho. Ve Slaném byli v barvách KFPD třetí v šampionátu republiky dvojic. Mistrovství republiky juniorských družstev v Plzni jim přineslo titul, když za zraněného Adama Bubbu Bednáře excelentně alternoval Vojtěch Šachl. Letošní Memoriál Antonína Vildeho se ve Slaném koná již příští sobotu po obědě a třebusické týmy obstarají podstatnou část startovní listiny.

 

Vladimír Vopat přišel o Matouše Kameníka, ale na Jana Jeníčka, Hynka Štichauera a Jaroslava Petráka si sáhnout nenechal | foto Eva Palánová

Ze sedmi dvojic budou v třebusických barvách rovnou tři. Vladimír Vopat se svou partou musel s jejich složením poněkud improvizovat.  Daniel Klíma se omluvil s poukázáním na svou účast v kvalifikaci o SGP 2025 v Abensbergu, Adam Bubba Bednář má ligu v Německu.

Loňský triumf proto SC INTERTEAM bude obhajovat ve složení Jan Macek – Jakub Valkovič. KFPD Třebusice oživuje rok starou filozofii s Hynkem Štichauerem a Jaroslavem Petrákem. Starší z obou Pardubičanů nakonec nemohl startovat po pádu v kopřivnickém přeboru. A tak raději před zítřkem nemalujme čerta za zeď.

Loni jej zastoupil Jan Jeníček. Při Memoriálu Antonína Vildeho nebude scházet ani letos. Nastoupí po boku Jaroslava Vaníčka v KFPD Junior Teamu, protože Matouše Kameníka Vladimíru Vopatovi přetáhl jeho největší konkurent Jiří Beránek do svého PRO-TEC Teamu.

Třebusické týmy v letošním Memoriálu Antonína Vildeho příští sobotu ve Slaném:

SC INTERTEAM: Jan Macek (Kopřivnice), Jakub Valkovič (SK – Žarnovica)
KFPD Třebusice: Hynek Štichauer (Pardubice), Jaroslav Petrák (Pardubice)
KFPD Junior Team: Jan Jeníček (Pardubice), Jaroslav Vaníček (Praha)
Loňští vítězové Daniel Klíma (červená) a Adam Bubba Bednář (modrá) letošní Memoriál Antonína Vildeho nepojedou | foto Eva Palánová

Napsat komentář